Review Philips Sonicare HealthyWhite HX6712 elektrische tandenborstel

philips sonicare healthywhite hx6712
Philips HX6712

De Philips Sonicare familie elektrische tandenborstels zijn allemaal zogenaamde "sonische" tandenborstels. Die leveren een erg goed poetsresultaat. Het resultaat is superieur aan traditionele hand tandenborstel. Wij vinden de Philips Sonicare tandenborstels een beter poetsresultaat geven dan de Oral-b Pro of Oral-b TriZone tandenborstels.

Timer

De HX6712 zet je in werking met een makkelijk te bedienen en lekker grote toets. De elektrische tandenborstel begint dan gelijk te trillen. Na dertig seconde stopt hij heel kort het trillen en gaat gelijk weer verder. Dat is het teken dat een vierde deel van de twee minuten poetstijd voorbij is. Dat teken wordt gegeven om ieder deel van je gebit evenveel poetsaandacht te geven. Na twee minuten poetsen stopt de borstel.

Verschillende standen

Wanneer je twee maal op de aan/uit knop drukt zet je de borstel in de "zachte" stand. Die stand zal je niet vaak gebruiken tenzij je wellicht in het begin aan de sonische tandenborstel moet wennen of heel gevoelig tandvlees hebt. Wanneer de accu haast op is gaat na het poetsen het batterijledje branden. Dan is het tijd om hem weer op te laden.

Opladen

Het laden gebeurd door de elektrische tandenborstel over het puntje (wit op de foto) te plaatsen. Dan wordt de oplaadbare batterij geladen. Na een 24 uur laden is hij weer helemaal vol en daarmee kan je ongeveer twintig poetsbeurten overbruggen. De tandenborstelhouder heeft tevens twee opzetborstel opbergplaatsten. Dat is reuze handig ander slingeren ze maar overal rond.

Opzetborstels

De opzetborstels kan je los en per setje van 2, 3 of 4 kopen. Ze zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Onder andere een uitvoering met een "mini" borstel. We hebben alle versies langdurig getest maar merken niet veel verschillen tussen de borstels.

Wanneer je niet te veel druk uitoefent op de borstel gaat een opzetborstel maanden mee. Drie maanden is minimaal haalbaar.

Deze HX6712 kopen

Ben je op zoek naar leveranciers die deze tandenborstel verkopen? Maak dan van onderstaande google zoek mogelijkheid gebruik met de zoekwoorden:

sonicare hx6712

 

 


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

home­ >review philips sonicare hx6712

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is allen je te informeren.

ik heb het gelezen