Review Oral-B Vitality Precision Clean elektrische tandenborstel

oral-b vitality clean
Oral-b Vitality Precision Clean

Deze Vitality precision clean is een elektrische borstel in de "instapklasse". Desondanks heeft hij mooie specificaties. Zo beschikt hij over een twee minuten timer maar ontbeert hij een intervaltimer van dertig seconde. Je moet dus zelf bepalen dat je om de dertig seconde overgaat naar een ander deel van je gebit om dat te poetsen. Duurdere modellen, dat is vanaf de Oral-B 600 en beter hebben wel zo'n 30 seconde intervaltimer.

Poetsmechanisme

Oral-B Vitality maakt je tanden en kiezen schoon doordat de ronde borstelkop 7600 poetsbewegingen maakt per minuut. Dat is 127 poetsbewegingen per seconde. Daar kan je met een handtandenborstel niet tegen op. De borstel beweegt ongeveer een kwart naar rechts een een kwart naar links en dat heel snel achter elkaar. Dit is wat een "oscillerende" poetsbeweging wordt genoemd.

Oplaadstation

Het laden gaat zeer eenvoudig. Aan de onderkant van de tandenborstel zit een klein rond gat. De lader is een klein rond doosje die een kunststof uitsteeksel heeft. De tandenborstel past daar precies overheen. Zodra je de elektrische tandenborstel in de houder hebt geplaatst gaat hij (draadloos) opladen.

De oplaadbare batterij laat zich in 24 uur opladen en heeft daarna genoeg energie om ongeveer 15 keer het poetsen te ondersteunen. Daarna moet je hem weer opnieuw laden. Je kan hem natuurlijk ook steeds in de oplader zetten.

Poetsstanden

Deze elektrische tandenborstel heeft maar één stand voor het poetsen. Wij vinden dat genoeg. Voor gebruikers met een normaal gebit gebruiken deze meestal toch de andere standen niet. Heb je zeer gevoelig tandvlees dan is een "zachtere" stand wellicht een optie. Dan zal je moeten omzien naar bijvoorbeeld de Oral-B Pro 2000 of beter.

In de doos

De elektrische tandenborstel wordt geleverd met een Precision Clean opzetborstel een een lader. Het steker aan het snoer kan in een scheerstopcontact gestoken worden.

Deze Oral-B Vitality Precision Clean kopen?

Ben je op zoek naar leveranciers die deze tandenborstel verkopen? Maak dan van onderstaande Google zoek mogelijkheid gebruik met de zoekwoorden:

oral-b vitality

 

 


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

home­ >review oral-b vitality precision clean

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is allen je te informeren.

ik heb het gelezen